Creol

 

30 ÅRS JUBILÆUMSSALG ! 

 

Vi åbnede Creol i 1986, og det er en stor glæde i år at kunne fejre 30 års jubilæum.

Der er derfor lavet et helt specielt jubilæumssalg til vores kunder.

 

Vi giver 70% rabat på halvdelen af butikken, så du kan betaler 30% af normalprisen! 

 

Udover smykker, har vi også jubilæumstilbud med 70% rabat på lædertasker, fine tørklæder til 60 kr., og flotte håndlavede tæpper.

 

Kom ned i Butik Creol i Kompagnistræde og se alle jubilæumstilbuddene!

 

På vores facebook-side kan du se nogle billeder af jubilæumstilbuddene. Klik her for at komme til Creols facebook-side.

 

Vi startede jubilumssalget den 11. januar, og vi slutter det når vi ikke har flere gode varer at sælge af! 

 

Hos Creol kan du altid finde et smykke til dig selv eller til en gave, som vækker glæde. Kom forbi i butikken i Kompagnistræde 21 og se vores store udvalg af smykker. 

 

Vi har stadig fokus på originale sølvsmykker, som vi selv designer, men i dag har vi udvidet sortimentet betydeligt med kollektioner fra andre danske og udenlandske designere i både sølv, guld og brillanter. Til vores egne kollektioner indkøber vi udvalgte partier af kvalitetssten og får dem indfattet individuelt i håndlavede smykker. Læs mere om de ædelsten vi bruger ved klik her. 

 

Derudover har vi indrettet en særlig afdeling for Rav med et bredt udvalg af nutidige og traditionelle kollektioner, der viser ravets farvespekter fra det helt lyse næsten hvide rav, over transparente cognacsfarver til dybt mørke variationer. Se et lille udvalg af vores Rav-smykker ved klik her. 

 

De flotte Samer armbånd har vi nu udvidet vores sortiment af, og har Københavns største udvalg af Samer armbånd! Vi fører primært Samer armbånd fra BeChristensen. Du kan se et lille udvalg af Samer armbånd her på vores webshop. 

 

Vi fører også guldsmykker fra den danske designvirksomhed Pompus, der har nogle smukke guldsmykker, med et råt twist. Se mere til Pompus ved klik her. 

 

"Smykker lever, og de skal bæres, sanses, føles. Med kærlighed og omtanke. Sådan er de smukkest." -Sådan skriver Claus Jensen, og hans unikke håndlavede smykker i smukke design, bærer i sandhed præg af hans evner og kærlighed til smykker. Vi har et af Danmarks største udvalg af unika ringe fra Claus Jensen - ikke to ringe er ens!  Se mere om Claus Jensen ved klik her. 

 

Som en ekstra service tilbyder vi at få lavet huller i ørerne. Vores personale er uddannet til at tage sig af dette samt at vejlede med hensyn til hygiejne og korrekt efterbehandling.

 

Her på hjemmesiden viser vi kun en del af vores smykker, vi glæder os derfor til at byde dig velkommen i butikken i Kompagnistræde.

 

 

Åbningstider : 

Mandag – torsdag :

10 - 18

Fredag :

10 – 19

Lørdag :

10 - 17