Creol

 

Hos Creol kan du altid finde et smykke til dig selv eller til en gave, som vækker glæde. Kom forbi i butikken i Kompagnistræde 21 og se vores store udvalg af smykker. 

 

Vi har stadig fokus på originale sølvsmykker, som vi selv designer, men i dag har vi udvidet sortimentet betydeligt med kollektioner fra andre danske og udenlandske designere i både sølv, guld og brillanter. Til vores egne kollektioner indkøber vi udvalgte partier af kvalitetssten og får dem indfattet individuelt i håndlavede smykker. Se stenguiden andetsteds på siden. 

 

Vi fører også de originale Troldekugler, guldsmykker fra designvirksomheden Pompus, vielsesringe fra Nuran og et stort udvalg af unikasmykker fra skandinaviske designere. Derudover har vi indrettet en særlig afdeling for rav med et bredt udvalg af nutidige og traditionelle kollektioner, der viser ravets farvespekter fra det helt lyse næsten hvide rav, over transparente cognacsfarver til dybt mørke variationer.

 

Som en ekstra service tilbyder vi at få lavet huller i ørerne. Vores personale er uddannet til at tage sig af dette samt at vejlede med hensyn til hygiejne og korrekt efterbehandling.

 

Her på hjemmesiden viser vi kun en del af vores smykker, vi glæder os derfor til at byde dig velkommen i butikken i Kompagnistræde.

 

 

 

Åbningstider:

 

Mandag - torsdag : 10-18

Fredag : 10-19

Lørdag : 10-16