Information

 

 

Her kan du finde alt relevant information.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kontakt os på creol@creol.dk. Vi bestræber os på altid at give dig den bedst mulige service; og kan som oftest imødekomme specielle behov og ønsker.  

 

Julegaver købt over webshoppen:

Vi giver en udvidet bytteret, for alle køb på webshoppen i december måned, til den 10. januar 2017. 

 

Fragt og ekspedition :

Ved køb over 500 DKK betaler Creol for omkostningerne i forbindelse med fragt og ekspedition. Ved køb for under 500 DKK koster levering 39 DKK. 

Alle forsendelser bliver sendt med Post Danmark eller Coolrunner. De skal afhentes på det nærmeste afhentningssted tæt på dig, og du får en SMS når den ligger klar til afhentning. 

 

Gaver købt over webbutik : 

Alle smykker købt gennem webbutikken kommer med en fin lille broderet stofpose eller smykkeæske og et Bytte- og Garantibevis. Der er 14 dages fuld retturret, og 30 dages udvidet bytteret. 

(NB: For udsalgsvarer er der ingen udvidet bytteret, kun 14 dages fuld returret)

Betaling :  

Du kan betale med Bankoverførsel eller med følgende kreditkort : Dankort, eDankort, VISA, Mastercard, JCB, Visa Electron og Maestro.

Ved betaling med Bankoverførsel bedes du overføre totalbeløbet, der står på din ordrebekræftigelse, og når du har overført beløbet, sende os en e-mail til creol@creol.dk , med dato for overførsel, navn, etc.

Beløbet overføres til konto : Nykredit, kontonummer: 5470 – 1307731.

 

Ved betaling med Kreditkort :

Der bliver ikke pålagt nogen skjulte gebyrer.
Din betaling bliver formidlet af PBS, som administrerer alle oplysninger. Når varen er blevet afsendt, bliver beløbet hævet på din konto. 
Når du skal indtaste dine kreditkort-oplysninger, bliver du omdirigeret til en sikker side, hvorfra al indtastet information er krypteret og sikker.

Alle personlige oplysninger bliver kun brugt i forbindelse med ekspedition af ordren.

 

Returret  : 

Det kan være svært at se et smykke på en skærm og vurdere, om det vil passe godt til en. Derfor giver Creol 14 dages fuld returret på ubrugte smykker købt over webshoppen. Du kan også komme ned i butikken for at bytte og lade os hjælpe med at finde det helt rigtige smykke, der passer til dig.

Ved returnering af købte smykker, skal du sende en e-mail til butik@creol.dk, med information om returneringen, senest 14 dage fra modtagelsen. Varen skal derefter sendes per post, eller afleveres i butikken, sammen med kopi af faktura og evt. udfyldt Returbrev/Ombytningsskema (fil vedhæftet din mail med ordrebekræftigelse, kan også hentes her forneden), senest 14 dage fra meddelelsen om returnering. 

Kunden skal selv betale de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen, og er ansvarlig for varen fra den er modtaget.

 

For ubrugte smykker, kan varens værdi refunderes ekskl. fragt, eller ombyttes til en ny ønsket vare, i 14 dage fra afsendelsesdato. 

Ved ubrugte smykker skal forstås smykker, der ikke er gået med. Du må godt prøve smykket på, men det må ikke bæres. Alle smykker bliver nøje undersøgt ved modtagelse såvel som afsendelse. Hvis smykket har været brugt, sendes det retur til dig, og du skal betale omkostninger hermed.

 

Iht. de nye e-handelsregler kan brugte smykker nu returneres. Hvis brugte smykker ønskes refunderet, bliver smykkets smelteværdi beregnet, og dette beløb refunderes. Det vil sige varens værdi i sølv eller guld. Dette skyldes at vi ikke sælger brugte smykker, og de derfor ingen værdi har.

Ombytninger / refunderinger bliver ordnet hurtigst muligt, normalt indenfor 7 hverdage.

Download returbrev som pdf...

 

Om Creol :

Alle smykker fra Creol er 100% nikkelfrie, og bliver løbende kontrolleret af FORCE Instituttet (Ædel-Metal Kontrollen) iht. dansk lovgivning. Creols stempler, der altid bliver brugt, er "CL", efterfulgt af enten "925" for sterlingsølv, "585" for 14 karat guld eller "750" for 18 karat guld. Disse stempler er din garanti for ægtheden af smykket.

 

Om sølvkæder fra Creol: 

Her på webshoppen kan du se et lille udvalg af de sølvkæder, vi sælger. I butikken i Kompagnistræde har vi et langt større udvalg. 
Prisen på sølvkæderne varierer afhængig af vægt, derfor er sølvkæderne dyrere, jo længere de er. Alle vores sølvkæder er håndlavede, derfor kan længde, bredde, etc. variere. 
Tynde (3.5 mm) sølvkæder kommer med en carabin-lås og dekorerede endestykker. 
Bredere (4 mm og op) er med Creol-lås, der er en specialudviklet lås med en dobbelt-fjeder-mekanisme inde i kassen. En sikker lås, der ikke går op af sig selv.

 

Om Fingerringe på webshoppen : 

Her på webbutikken kan du se et meget lille udvalg af vores fingerringe. I butikken i Kompagnistræde har vi et langt større udvalg. 
Ved bestilling af ringe kan du få dem i 3 størrelser : 
Small : Str. 51 - 53
Medium : Str. 54 - 56
Large : Str. 57 - 59 
Hvis du ønsker én specifik størrelse, kan du skrive det under "Notat", når du bestiller, der hvor du indtaster din kunde-information, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dit ønske.

 

Forgyldte smykker : 

Creol giver som noget nyt halv pris på den første reforgyldning af smykker købt hos Creol. Du får en værdikupon med dit køb som gælder i 6 måneder, der giver halv pris på reforgyldningen. Dette er for at sikre at du fortsat er glad for og går med dit smykke; da det er vores erfaring at alt for mange ikke får reforgyldt deres smykker, men blot stopper med at bære dem når de er blevet slidte i forgyldningen... 

Forgyldte smykker bør opbevares i lufttætte poser og tages af når du går i bad. De skal behandles nænsomt da det er en overfladebehandling, og du skal derfor undgå kontakt med parfume, sæbe, etc.

Forgyldte smykker kan renses vha. flydende smykke-rense-væske, fx. SAMBOL, du også kan købe i Butik Creol. Smykkerne skal ikke pudses med klud. Hvis guldet er blevet slidt, kan smykket reforgyldes i Butik Creol. Jo flere forgyldninger smykket får, des bedre holdbarhed. 

 

Reklamationsret :

Der gives 2 års reklamationsret fra købsdatoen. Ved reklamation ombyttes normalt til et nyt smykke, ellers sendes det til reparation. Ved specielle reparationer kan der forekomme ekstra leveringstid. 
Denne garanti gælder kun for produktionsfejl eller -mangler. Dette gælder altså ikke, hvis smykket er gået itu pga. slid, stød, misligholdelse, etc.
Der gives ingen garanti på forgyldninger / guldbelægninger.

 

Levering :

Din bestilling bliver afsendt fra Creol hurtigst muligt, normalt samme dag. Derefter tager det 2-4 dage med vores fragtfirma Coolrunner. Så husk at bestille gaver i god tid ! 
Alle smykker bliver sendt i forsvarlig emballage.

Der leveres til Danmark, Sverige og Norge. For levering af smykker til Norge og Sverige skal der pålægges et par ekstra dage til leveringen.

Levering af varer fra Creol A/S anses for sket, når varen er modtaget hos kunden.

Alle vores smykker leveres i smykkeæske eller med en smykkepose.

 

 

Forbehold :

Der tages forbehold for at priser og billeder kan være forkert oprettet på websiden og for udsolgte varer.

Creol kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser i forbindelse med forkert indtastede oplysninger eller andre uforudsete omstændigheder.

 

 

Vi håber det besvarede alle dine spørgsmål, ellers er du velkommen til at kontakte os. 

Creol A/S
Kompagnistræde 21
1208 København K
Tlf : 33 15 30 37
Mail : creol@creol.dk
CVR: 12618239